Friday, October 15, 2010

WALK FOR GREEN
" Our Earth Need Green". Itulah tema Walk For Green anjuran Sekretariat Rakan Muda Universiti Malaya yang berlangsung selama dua hari di kampus kediaman Universiti Malaya dan Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) pada 9 dan 10 Oktober 2010. Program yang bermula pada pukul 9.00 pagi bermula dengan roadshow di Kolej Kediaman Bahiyah, seterusnya Kolej Kediaman Kurshiah sebelum berehat seketika di Kolej Kediaman  Bistari. Roadshow bersambung semula pada sebelah petangnya bermula di Kolej Kediaman Raja Nazrin Shah, seterusnya ke Kolej Kediaman Dayasari dan berakhir di Kolej Kediaman Ungku Aziz.


OBJEKTIF
  • Mendidik masyarakat khususnya golongan belia supaya lebih sedar, peka dan prihatin terhadap alam sekitar dan masalah yang berkaitan dengannya.
  • Memberi pengalaman, pengetahuan dan kefahaman asas tentang alam sekitar dan masalahnya kepada masyarakat umum khususnya warga kampus Universiti Malaya.
  • Memupuk nilai, sikap yang positif, cintakan alam sekitar dan bermotivasi untuk terlibat secara aktif dalam pemeliharaan dan pemuliharaan alam sekitar.
  • Memberi peluang kepada para peserta untuk melibatkan diri secara aktif dalam menyelesaikan masalah alam sekitar.


JAWATAN KUASA PELAKSANA
PENGARAH
MAHMUDAH BINTI NAROWI

TIMBALAN PENGARAH
NUR FEEZA ASHIQIN BT HARUN

SETIAUSAHA
NUR AJRINA BINTI AZENAN

BENDAHARI
MUHAMMAD HAFIZUDIN BIN ISHAK

EKSEKUTIF TAJAAN
NURUL FATIHA BINTI ZIN AZMAN


EKSEKUTIF ATURCARA DAN PROTOKOL
HAFISZULLAH BIN MAAROF

EKSEKUTIF PUBLISITI & PENERBITAN
NAZIRAH BINTI NASIR

EKSEKUTIF MAKANAN & CENDERAHATI
NAJIHAH BT AZEMY

EKSEKUTIF TUGAS-TUGAS KHAS
NOOR RAFIDAH BINTI ZAINAL


KHAS BUAT TATAPAN


VIDEO BUAT KENANGAN BERSAMA
Jutaan terima kasih diucapkan kepada AJK dan peserta, penghuni yang terlibat di kolej-kolej kediaman dan tidak lupa juga kepada En. Jali Salleh selaku pegawai FRIM yang sporting dan spontan habisss...

TRIMAS!!


2 comments:

Anonymous said...

^^ tahniah

SERUM said...

terima kasih!

Post a Comment